Бутик Number 14

В света на красотата

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

След като в онлайн магазин n14.bg  постъпи поръчка от Потребител, консултант на нашия сайт се свързва с него, за да бъдат уточнени подробностите и да бъде потвърдена поръчката. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, поръчката може да бъде анулирана. Доставките се извършват от куриерска фирма, до посочен от Потребителя, адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа;

За поръчки на стойност над 350лв доставката е безплатна до офис на  Еконт.

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката се заплаща дължимата сума на куриера. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес и срок,  n14.bg  се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

В случай, че размерът на поръчания артикул не е по мярка, клиентът има право да го замени за друг размер. Куриерските разходи са за сметка на клиента. Можете да уговорите замяна на тел. 0888 780077. След приемане на върнатия артикул се изпраща новият, на същия ден, освен ако не е уточнено друго.